Site-ul credu.ro este proprietatea Asociației CREDU, organizație non-profit cu sediul în București, Sector 2, Str. Constantin Zlătescu nr. 15A, CIF 43218891, înregistrată la Judecatoria sectorului 2 cu nr. 74/24.09.2020 și poate fi contactată pe adresa de e-mail: [email protected].

Pe parcursul acestor termeni si conditii ne vom referi la site prin sintagma “credu.ro”. Accesul si utilizarea site-ului se face sub incidenta acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos precum si cu respectarea legislatiei in vigoare. Utilizarea site-ului ca si vizitator presupune implicit ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare a site-ului, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Site-ul credu.ro este proprietatea Asociației Credu si se supune legilor din Romania. Asociatia Credu isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli, fara notificarea prealabila a utilizatorilor, in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul publicarii ei pe site. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.

DEFINIŢII

În cuprinsul prezentului document următorii termeni se traduc astfel:

– site: portalul aparţinând şi fiind administrat de Asociatia Credu, care se află la adresa credu.ro, prin intermediul căruia utilizatorul are acces la informaţii privind activitatea Asociatiei Credu.

– conţinutul site-ului: orice material, orice informaţie, publicate pe site sub orice formă – text, fotografii, grafică, audio, video;

– utilizator/vizitator: persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat termenii şi condiţiile de utilizare ale prezentului site;

– utilizare abuzivă: utilizarea site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor şi legislaţiei în vigoare sau în orice alt mod care poate aduce prejudicii Asociatiei Credu.

Descrierea serviciului

Site-ul credu.ro oferă informații despre proiectele și activitațile Asociatiei Credu.

Acces

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia, abonarea la serviciul de newsletter al organizatiei, contactarea organizației. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. Asociatia Credu nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul „vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul.

Asociatia Credu îşi rezervă dreptul de a remedia în orice modalitate permisă de lege orice violare a acestor termeni şi condiţii, inclusiv violarea drepturilor Asociatiei Credu referitoare la sigla şi logo-ul organizaţiei şi a drepturilor de autor referitoare la conţinutul site-ului.

Site-ul credu.ro este pus la dispoziţia utilizatorilor pentru a fi folosit numai în interes personal sau profesional şi în scop educaţional.

Conţinutul site-ului credu.ro este selectat după criteriile organizaţiei şi la libera alegere a acesteia.

Asociatia Credu nu răspunde pentru consecinţele, inclusiv financiare, ce decurg din utilizarea site-ului, inclusiv folosirea necorespunzătoare, improprie sau frauduloasă a acestuia.

Asociatia Credu nu garantează şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru orice contaminare cu viruşi sau orice altă contaminare care are proprietăţi distructive. Asociatia Credu nu garantează pentru nicio necontaminare în acest sens. Nicio transmisiune pe internet nu este 100% sigură, de aceea orice informaţie transmisă prin e-mail implică riscul utilizatorului.

Termenii şi condiţiile referitoare la acest site sunt guvernate de legea română. Orice litigii decurgând din utilizarea site-ului sau în legătură cu acesta vor fi vor fi supuse spre rezolvare instanţelor judecătoreşti din România.

Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Continutul site-ului este proprietatea Asociatiei Credu si a partenerilor care vor fi citati ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al organizatiei. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe site-ul credu.ro, ne puteti contacta pe adresa [email protected].

Numele şi logo-ul Asociatiei Credu si credu.ro

Numele şi logo-ul Asociatie Credu si credu.ro sunt proprietatea exclusivă a Asociatie Credu. Acestea nu pot fi copiate sau reproduse fără permisiunea scrisă Asociatie Credu.

Drepturi de proprietate intelectuală

Conţinutul site-ului credu.ro este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Toate materialele integrate în acest site sunt proprietatea intelectuală a Asociației Credu. Aceste materiale pot fi copiate sau reproduse numai cu menţionarea sursei (Asociația Credu). Utilizarea fotografiilor este permisă numai cu acordul scris prealabil al Asociației Credu.

credu.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.

credu.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

Utilizatorii nu vor modifica nici o parte din acest site in afara de ceea ce este necesar pentru utilizarea corespunzatoare a site-ului cu scopul in care a fost creat. Astfel, in zonele din site care permit adaugarea continutului de catre vizitatori, acestia vor introduce / incarca pe site continut care respecta strict formatul si dimensiunile indicate in respectiva rubrica.

In cazul in care identificati materiale care lezeaza drepturile de autor sau pe care le considerati indecente, ilegale sau imorale, va rugam sa trimiteti un email la adresa [email protected].

Reguli de utilizare

Sunteti de acord sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de site-ul credu.ro pentru a:

– pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, sau sa  indicati in mod fals afilierea cu o anumita persoana sau institutie;
– falsifica datele de identificare sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul platformei;
– publicarea in secțiunile de comentarii limbaj licențios,discriminatoriu sau apelative din categoria „hate speech”

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Asociatia Creduva coopera cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari si pentru a investiga faptele care implica asemenea incalcari.

Disponibilitatea serviciului

credu.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor prin intermediul acestui site, fara o notificare prealabila.

credu.ro nu este raspunzator fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului pentru motive care nu-i pot fi imputate.

credu.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin afisare pe acest site.

Absolvirea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:

Utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Asociatia Credu nu ofera nicio garantie ca:

– informatiile prezentate pe site vor implini toate cerintele dumneavoastră
– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi intotdeauna corecte sau de incredere
– orice eroare de programare va fi corectata.

Limitarea raspunderii

Asociatia Credu nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Asociatia Credu a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

– Utilizarea sau imposibilitatea utilizarii site-ului;
– Acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor vizitatorului;
– Declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
– Orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora credu.ro isi rezerva dreptul de sterge de pe site acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Asociatia Credu nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Confidentialitate si date cu caracter personal

Asociatia Credu se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale colectate care decurg sau in legatura cu actualii termeni si conditii, conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE, adoptat de Parlamentul European şi Consiliu în data de 27 aprilie 2016.

Asociatia Credu se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a vizitatorilor care aleg să o comunice si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

Asociatia Credu nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Asociatia Credu nu isi asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

Pe site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Asociatiei Credu si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

Pentru mai multe detalii despre politica de confidentialitate a datelor, va rugam sa consultati si sectiunea Politica de confidențialitate.